Kadar je pred vami nakup računalnika ali specifične računalniške komponente, morda nakup televizije, pametne naprave ali programske opreme, je Hestia Pro pravi naslov. Pri nas se najde najsodobnejša računalniška oprema in prodaja telefonov vrhunske kvalitete ter priznanih blagovnih znamk. Zadnje kose in starejšo zalogo dobite po neverjetno ugodnih cenah. Obiščite nas in z veseljem vam bomo svetovali, da boste z nakupom garantirano zadovoljni. 

// prodaja in servis

Ugoden nakup,
zanesljiva kvaliteta

Računalniška oprema in računalniške komponente

Certificirani osebni računalniki, računalniška oprema in računalniške komponente, ki jih najdete v ponudbi Hestia Pro, vam zagotavljajo uporabniško izkušnjo po meri. Zagotavljajo najsodobnejše specifikacije, možnost nadgradnje in optimalne cene. In če slučajno ne najdete pravih, vam prilagodimo certificirani osebni računalnik po vašem okusu.

LCD TV, avdio in video naprave

Je pred vami nakup televizije? V ponudbi Hestia Pro smo zbrali LCD TV, avdio in video naprave priznanih blagovnih znamk širokega cenovnega spektra. Naši prijazni svetovalci vam bodo pomagali izbrati ustrezne avdio in video naprave za vaše potrebe in dostopne denarnici.

Tablice, telefoni in ure

Prodaja telefonov in drugih pametnih naprav je v sodobnem slogu življenja močno napredovala. Z njo pa tudi razvoj operacijskih sistemov za tablice, telefone in pametne ure. Hestia Pro nudi najsodobnejše pametne naprave in pestro izbiro dodatne opreme. Preverite ugodno ponudbo.

Programska oprema

Programska oprema za osebni računalnik ali pametne naprave? Za PC ali Mac? Za poslovno ali domačo rabo? Na dotik, miško ali tipkovnico? V ponudbi Hestia Pro vas čaka programska oprema, ki vam zagotavlja optimalen izkoristek vaše naprave in življenjskega sloga. Microsoft Office, Microsoft Windows, F-secure in več.

Dodatna oprema

Vas zanima dodatna oprema za vaš pametni telefon, tablico ali uro? Dodatna računalniška oprema priznanih blagovnih znamk kot so Logitech, TP Link? Morda katera druga? Oglasite se v Hestia Pro.

Servis računalnikov in programske opreme

V ekipi Hestia Pro imamo dolgoletne izkušnje s področja svetovanja in vzdrževanja osebnih računalnikov in računalniških sistemov. Nudimo servis računalnikov ter druge strojne in programske opreme na klic ali vzdrževanje po vzdrževalni pogodbi z zakupom servisnih ur ali mesečnim pavšalom. Pokličite nas, zagotovite si hitrejši odzivni čas, ugodnosti pri nakupu nove opreme in popust na naše storitve.

// strokovno svetovanje

Je vaš naslednji nakup računalniška oprema? Potrebujete zanesljiv servis računalnikov?